PRO SportsTech 2023

Cargando Eventos
PRO SportsTech 2023

Els propers 25 i 26 d’abril de 2023 se celebrarà la segona edició del PRO Sportstech a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm (Barcelona).

El PRO Sportstech és la jornada de referència d’esport i tecnologia a Catalunya i està impulsada per INDESCAT i 2Playbook, promoguda per Barcelona Sports Hub, patrocinada per Estrella Damm, Lin3s i Technogym, i compta amb la col·laboració d’ACCIÓ i el Media Partner de Prensa Ibérica.

L’esdeveniment reunirà els principals professionals del sector entorn de taules rodones i ponències sobre l’impacte que la tecnologia té en l’esport i la transformació de la seva oferta. En la jornada s’analitzaran moltes de les noves tendències i reptes del sector, així com la importància de la innovació i la cultura de l’emprenedoria com a palanca de futur en les organitzacions vinculades a la indústria de l’esport.

A més, també es presentaran casos d’èxit que permetran als assistents prendre bona nota dels passos a seguir per a construir una marca digital i jove, que sigui atractiva per a l’usuari o client final.

Així mateix, tornarà a incloure l’activitat de matchmaking, que oferirà l’oportunitat de reunir-se de manera exclusiva amb la resta d’assistents al congrés.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top