Webinar Cambra de Comerç – La por soc jo

Cargando Eventos

Evento Cambra de Comerç
Està organitzat conjuntament amb l’empresa Ummand, tindrà lloc el proper dijous 4 de juny, a les 11.00 h, i serà a càrrec de Carlos Vico, supervivent, formador, coach i empresari. Destaca per la seva gran capacitat per diagnosticar situacions i trobar solucions, desenvolupar la motivació individual i ensenyar a acceptar i utilitzar la por com a arma de creixement personal. Ha viatjat pels llocs més durs i inhòspits del planeta, portant l’instint de supervivència a la seva màxima essència, gestionant les emocions i la ment. Ha estat als Alps, Groenlàndia, Sibèria, Desert de l’Chebbi, Algèria, Líbia o Senegal en les condicions més adverses i difícils.

En aquest webinar aprendrem a:
 

  • Acceptar i gestionar la por en el dia a dia.
  • Ens ensenyarà eines per administrar emocions.
  • Prendrem coneixement de l’autoconsciència (punts forts i limitacions, creences i valors, prejudicis, capacitat d’adaptació al canvi …).
  • Descobrirem la vostra capacitat d’inspiració, d’animar a assumir riscos i a considerar el fracàs com un gran mestre.
  • Potenciarem la capacitat per establir relacions (potenciar comunicació, confiança i sinceritat).
  • Ens presentarà com desenvolupar una visió i una capacitat de lideratge enfocat a transformar l’estil de vida actual Aprendrem a ser més flexibles, amb instruments per adaptar-nos a diferents necessitats i personalitats.

Inscripció aquí

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top