Webinar Lidera – Lideratge de persones i equips (2a sessió)

Cargando Eventos

Evento Otros

Lideratge de persones i equips «Com convertir l’adversitat en oportunitat» – mirada des del Coaching

Data: 2 sessions – els dimecres 27 de Maig i 3 de Juny de 17.00 a 18.30
Preu: Un SMS al telèfon solidari 828 amb la paraula «ajuda»

“La clau no és centrar la nostra atenció en trobar respostes a les velles preguntes. La clau està en fer-nos preguntes que mai ens havíem fet” – Albert Einstein.

Presentació

El COVID 19 ens ha obligat a sortir a tots de la nostra zona de confort, a canviar els nostres hàbits i adquirir-ne d’altres, però sobretot ens ha fet conscients de com en som de fràgils. D’adonar-nos que estem en un món més complex i canviant del que pensàvem, tot passa a una velocitat vertiginosa, i ens adonem que no podem controlar-ho. Haurem d’aprendre a gestionar la incertesa que avui ens acompanya, haurem d’aprendre a viure per sempre amb ella, i sí és tot un repte. Perquè ens ha tocat viure una nova realitat, un terreny sense experimentar. Haurem d’aprendre a liderar la nostra vida, tant personal com professional, de manera diferent. Reinventar-nos, avançar i no paralitzar-nos, ser capaços de veure i trobar altres alternatives, que poden ser les solucions.

En la situació econòmica actual per tal d’assegurar la supervivència a curt termini i servir, amb una visió a mig-llarg termini serà clau estar preparats per adaptar-nos als canvis i fonamental el rendiment dels nostres equips. Avui més que mai serà necessari recordar que darrera de l’estratègia d’una empresa / organització sempre hi ha persones.

Recordem que un Equip d’Alt Rendiment és aquell que aconsegueix grans resultats i els membres treballen motivats i compromesos. La motivació de l’equip no passa necessàriament per la recompensa econòmica. La majoria de les vegades el que veritablement els motiva són objectius clarament definits, un lideratge sa i motivador, el sentir-se una part essencial de l’organització i que el seu treball sigui valorat i considerat necessari. Avui més que mai tenir un Equip d’Alt Rendiment serà fonamental.

I com aconseguir-ho en la situació actual?

Si tens un equip, la Clàudia proposa que treballis seguint la seva metodologia, la metodologia de les 4 “L”, tot utilitzant eines del Coaching, Intel.ligència emocional i PNL, perquè en nosaltres està la clau de l’èxit en el nostre equip.

Sessió 1 – 27 de Maig de 17.00 a 18.30

Contingut

1. Per generar ACCIÓ, cal definir els objectius, buscar opcions i fer un bon pla d’acció. Model GROW – SMART
2. Metodologia de les 4 «L»

  • Auto-Lideratge -Cal apostar per un lideratge sostenible en el temps. Això implica un autoconeixement. Identificar les nostres creences, emocions i comportaments (hàbits). Visualitzar el “nostre ICEBERG” per treballar la consciència.
  • Lideratge Professional/Empresarial – Cal potenciar les nostres habilitats Soft-Skills. Les imprescindibles: Lideratge de servei, Comunicació, Gestió del temps, Gestió d’equips, Gestió del canvi i Gestió d’emocions .
  • Lideratge Situacional. Cal  tenir un lideratge flexible, adaptable a la situació i a les persones. A hores d’ara serà bàsic l’efectivitat al comunicar-nos amb altres, així com reduir la frustració que genera el no saber.
  • Lideratge Sistèmic. Liderar equips amb visió integradora, àmplia i lliure de judicis. Objectiu: Ser un “líder constructor de ponts” amb percepció sistèmica

Sessió 2 – 3 de Juny de 17.00 a 18.30

La Clàudia ens parlarà en aquesta sessió de la Gestió d’equips. Ens explicarà el Lideratge Sistèmic, el coaching sistèmic, i la importància de les lleis sistèmiques de Bert Hellinger: “Solucions senzilles per a problemes complexos”.
Tot hi ser un programa «on line live» ens té preparat un exercici pràctic molt interessant. No us el perdeu!

Inscriu-te

Añadir a mi calendario

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top