X Jornades per a l’Excel·lència a Esterri d’Àneu

Loading Events
Jornades per a l'Excel·lència a Esterri d'Àneu 2023

Aquestes jornades ofereixen espais de trobada on es presenten ponències i debats; la seva finalitat és afavorir el desenvolupament econòmic, social i cultural dels habitants del Pirineu. Aquests esdeveniments pretenen ser una referència per a totes aquelles persones que volen contribuir a millorar les condicions de vida al Pirineu amb noves oportunitats laborals, i vetllar per disposar de serveis de qualitat.

Aquesta edició es centrà sobre quin futur es vol per al Pirineu. Començarà amb una radiografia de l’actualitat projectant cap al futur i posant atenció a les millors accions d’altres contrades similars. Es tractaran temes d’interès com les oportunitats que ofereix la identitat territorial, l’arrelament dels joves i el talent, el despoblament, la situació de l’habitatge, l’impacte del canvi climàtic, el sector primari i la marca Pirineu.

Seran eixos que es desenvoluparan tenint en compte l’opinió dels seus habitants amb una anàlisi acurada de la situació actual i de la seva evolució.

Respecte a la cooperació territorial, l’esdeveniment manté el vincle de col·laboració amb el Govern d’Andorra un any més i en aquesta edició s’anunciarà la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Conselh Generau d’Aran i les Jornades, que permetrà consolidar i reforçar el lligam entre territoris.

Les Jornades per a l’excel·lència esdevindrà un espai de diàleg i debat amb l’objectiu d’extraure les reflexions i accions de millora que es poden desenvolupar per afavorir les condicions de vida dels pirinencs.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top