Des d’ACTUA tenim com a missió principal promoure l’atracció d’inversió estrangera al Principat d’Andorra, i fomentar l’emprenedoria, la diversificació econòmica i la innovació.

 

En aquest sentit, i dins del marc de les jornades d’innovació INNTEC, la iniciativa Actua convoca un concurs d’idees innovadores que puguin tenir una aplicació al país en àmbits com l’esport, la salut i l’educació.

BASES DEL CONCURS

Article 1. Objectiu del concurs

 

1. L’objectiu és fomentar la generació d’idees innovadores que podrien ser aplicables al país o esdevenir idees de negoci.

2. Aquesta iniciativa es dirigeix a totes les persones que tinguin en ment una idea innovadora en sectors econòmics incipients i/o en els àmbits de l’esport, de la salut i de l’educació al Principat d’Andorra.

3. Els menors de divuit (18) anys podran participar en el concurs per mitjà del seu representant legal (pare, mare o tutor).

Article 2. Procés de participació

 

1. Les idees es podran adreçar de forma presencial a l’estand de la iniciativa Actua que estarà ubicat al centre comercial Illa Carlemany, durant els dies 23 i 24 de setembre, en motiu de la celebració de les jornades INNTEC, i durant tot el període de recepció d’idees a l’Actua Corner de l’edifici Administratiu del Govern, o en format electrònic a través de la pàgina web (www.actua.ad).

2. El període de recepció de les idees innovadores comença el divendres dia 23 de setembre i finalitza el dimecres 30 de novembre del 2016.

3. El calendari previst per aquest concurs és el següent:

  • Obertura del període de recepció de candidatures a l’estand de la iniciativa ACTUA de les jornades INNTEC a l’Illa Carlemany del 23 al 24 de setembre del 2016
  • Recepció de candidatures a l’Actua Corner o per format electrònic del 23 de setembre fins al 30 de novembre del 2016
  • Procés d’avaluació de les idees del 30 de novembre al 14 de desembre del 2016
  • Entrega del guardó per la millor idea innovadora el dijous 15 de desembre del 2016

L’organització es reserva el dret de modificar aquest calendari si fos necessari.

Article 3. Avaluació de les idees

 

Les idees recopilades durant el període de recepció establert a l’article 2.2 seran tractades pels responsables de la iniciativa Actua i pels líders dels clústers, que decidiran sobre la millor proposta.

Article 4. Jurat

 

La iniciativa Actua ha desenvolupat diversos clústers en els àmbits de la salut i el benestar, la innovació, l’educació i els esports. Tanmateix, ACTINN ha esdevingut una fundació amb la voluntat d’implementar i aprofundir els treballs engegats dins del clúster d’innovació. Cada clúster organitza treballs amb la participació d’empresaris nacionals i internacionals, coordinats per Actua i liderats per un representant i/o empresari o del sector privat.

El jurat d’aquest concurs d’idees estarà format per representants d’aquests clústers, designats pels líders de cada clúster, amb la participació de responsables de la iniciativa Actua.

Article 5. Guardons

 

El jurat seleccionarà i guardonarà la millor idea amb un IPAD PRO, que es lliurarà en la data establerta a l’article 2.3.
Article 6. Protecció de dades personals

Amb la seva participació, els candidats reconeixen haver aportat de manera voluntària les seves dades personals al concurs i atorguen el seu consentiment exprés perquè les dades siguin tractades d’acord amb el que s’estableix en la normativa legal vigent. Tanmateix, podran sol·licitar i obtenir la rectificació i/o cancel·lació de les mateixes, enviant un correu electrònic a info@actua.ad.

Article 7. Drets de propietat intel·lectual i explotació de les idees participants

 

Actua tindrà els drets d’explotació de les idees presentades en el concurs reservant-se el dret d’exposar-les en tots aquells fòrums i per tots els mitjans que considerin adients per tal d’impulsar el seu desenvolupament.
En la mesura que sigui possible i els autors de les idees presentades al concurs hi estiguin disposats, Actua prioritzarà la seva participació en el desenvolupament del projecte.