Cerimònia final i lliurament dels Premis del Programa AWE Andorra

Loading Events
Final Programa AWE Andorra

Esdeveniment Andorra Business

El proper dimarts 25 d’octubre a les 17 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella tindrà lloc la cerimònia final i el lliurament dels Premis de la primera edició del Programa Academy For Women Entrepreneurs (AWE) a Andorra, el programa impulsat pel Consolat General dels Estats Units a Barcelona, juntament amb Andorra Business i amb la col·laboració de l’Associació de Dones d’Andorra.

Després de la cerimònia d’entrega de premis està previst la xerrada “Impulse for Women Entrepreneurs“, a càrrec d’Esther Cid, psicòloga, emprenedora, connectora de talents, CEO i cofundadora de Tipscool, i exalumna del Programa AWE a Espanya.

AWE és un programa d’emprenedoria gratuït finançat pel Departament d’Estat dels EUA que té com a objectiu impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors liderats per dones. El programa ofereix a les emprenedores que hi participen una combinació de classes magistrals presencials, així com la formació virtual intensiva DreamBuilder, impartida per l’escola de negocis dels EUA Thunderbird, de l’Arizona State University. Aquesta formació empresarial té com a objectiu donar suport al desenvolupament i al creixement d’un negoci o projecte emprenedor i potenciar les habilitats de les emprenedores en l’àmbit empresarial.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top