Com elaborar el pla de comunicació corporatiu de la teva empresa

Loading Events

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: professionals del món de la comunicació, caps de premsa, responsables de marketing, responsables de RR.HH., directius d’empreses o emprenedors que volen crear la seva pròpia empresa i que volen ampliar i/o aprofundir els seus coneixements en el món de la comunicació empresarial.

Objectius: taller teòric/pràctic que té com a objectiu sensibilitzar els participants en el desenvolupament i la elaboració d’un pla de comunicació, tant intern com extern, tenint en compte les darreres tendències en comunicació corporativa i els nous canals d’informació.

Preu: 181 €.  Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la Cambra.

Formadors: Josep M. Brugués del Moral – consultor i formador a Opció Recursos Humans en comunicació corporativa. Llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Relacions Públiques per la University of Washington at Seattle. Actualment combina la formació acadèmica (professor a la Universitat Ramón Llull; Barcelona School of Management i Universitat Pompeu Fabra) amb classes de formació prop d’empreses privades i institucions. Ha treballat com a director de comunicació a: Universitat de Girona, Roche Diagnostics, PortAventura i Tiempo/BBDO, entre d’altres. Ha estat consultor de comunicació a les agències Llorente&Cuenca i Burson-Marsteller.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/comunicacio/

Add to my calendar

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top