Experiència d’empleat i Employer branding

Loading Events

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, gerents, directius, tècnics de gestió de persones i caps d’àrea o responsables de departament on és important desenvolupar models d’atracció i retenció del talent a través de polítiques i bones pràctiques empresarials i de gestió de persones.

Objectius: Sessió pràctica de treball sobre el desenvolupament del model d’experiència de client i les bones pràctiques per atraure i retenir talent a les empreses. De l’entrenament t’emportaràs unes pautes bàsiques sobre com treballar entorns saludables i motivadors pels empleats a on crear bones experiències professionals i de desenvolupament. Treballar i reflexionar sobre els nous models de gestió de persones. Desenvolupar els aspectes claus en la gestió de persones per crear bones experiències de client. Definir els aspectes importants d’empresa per millorar la seva marca davant del mercat de treball i l’atracció de talent.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RRHH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal, Andorra i Àsia, i més de 10 anys com a formador..

Add to my calendar

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top