Loading Events

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: Empresaris, directius, caps d’àrea o responsables de departaments on la gestió de projectes i persones per projectes sigui clau en el desenvolupament d’accions i consecució  d’objectius.

Objectius: Aprendre a treballar per projectes, entenent els elements bàsics i els beneficis del mètode respecte a la qualitat i a la visió d’un model compartit. Conèixer la metodologia de gestió per projectes com a eina per fomentar el treball en equip i l’aportació individual. Entrenar les competències bàsiques per a la direcció de persones per projectes, inclosa la definició i seguiment d’objectius i indicadors. Entendre la gestió del canvi des de la perspectiva del canvi personal.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Saúl Larrayad Porroche – Fundador de la Consultora Tal3ntia a Andorra i coordinador de l’Escola Europea de Coaching al Principat. Psicòleg i Màster en Direcció i Consultoria en RR.HH per la Universitat de Barcelona i Coach Executiu Certificat per la ICF. Té acumulats més de 20 anys d’experiència en direcció i gestió de persones en multinacionals a Espanya, Portugal i Andorra, i actualment compagina la labor de formació i coaching amb la direcció del departament de gestió de persones del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/persones-projectes/

Add to my calendar

Go to Top