Matins d’Actua – L’experiència de l’usuari com eix transversal a la publicitat

Loading Events

Event Actua
Ens agradi o no, passarem la resta de les nostres vides en el futur. Per tant, asseguem-nos i parlem sobre les millors formes de dissenyar i adaptar les nostres comunicacions a un futur en el qual convisquin de la millor forma, empreses i usuaris, amb experiències i campanyes fàcils i plaents.

Internet ha canviat el negoci, i ara la intel·ligència artificial està preparada per a replantejar les relacions entre persones i organitzacions.

Els vertiginosos canvis de les nostres vides serveixen com a flux i eines per a millorar les experiències d’usuari, encara que els canvis generats poden produir incomprensió en les persones i desconfiança en els nostres consumidors. Com ho solucionem? Serà l’experiència d’usuari el futur de la publicitat?

Plantejarem per tant algunes preguntes desafiadores i possibles respostes, mentre ens submergim en l’emocionant i transformador futur de la comunicació.

Ponentes

Laia Grassi Ledo – Co-Fundadora i Directora Creativa de XELMY, una agència de publicitat multidisciplinària estratègica i creativa que trenca la tradició per a construir les marques del futur. Nascuda a Barcelona, ha treballat per a grans agències internacionals i en departaments de màrqueting i UX per a marques globals com IKEA, CocaCola, Audi, Skoda, Oreo, Volkswagen, entre altres. Ha desenvolupat campanyes publicitàries, digitals, experienciales i de branded content premiades en més de 27 ocasions en els Cannes Lions, “El Ojo d’Iberoamèrica, Clio, El Sol i TIRO Awards, entre altres. D’altra banda, Laia és ponent en els cinc continents donant conferències sobre “L’experiència de l’usuari com a eix creatiu publicitari”. Al llarg dels seus 10 anys de carrera, inspira i dirigeix a grans equips creatius empenyent els límits de la narració a través de múltiples formats i una àmplia gamma de plataformes buscant generar contingut de qualitat amb la finalitat de tenir un impacte positiu en la societat.

Add to my calendar

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top