SPORTBIZ Europe 2023 – Barcelona edition

Loading Events
SPORTBIZ Europe 2023

SPORTBIZ EUROPE, el Congrés Europeu de Sports Business, arriba a la seva quarta edició a Barcelona, consolidant encara més la seva influència a Europa. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, situada al carrer Rosselló, 515, del 17 al 20 d’octubre.

Aquesta cita de quatre dies promet una gran varietat d’activitats que abasten tota la ciutat. Dins de la seva àmplia oferta es destaquen un còctel de networking, una àrea comercial, sessions de conferències, panells de discussió, un espai dedicat a la innovació per a startups i fins i tot workshops especialitzats durant les visites de camp.

L’agenda de l’esdeveniment englobarà temes apassionants que desafiaran la indústria esportiva a elevar el seu nivell en aspectes com la creativitat, la gestió i el contingut. Alguns dels temes a destacar seran l’èxit de la Kings League, la preparació dels propers Jocs Olímpics a París, la intensa competència per captar l’atenció dels fans a les diferents plataformes, el creixent paper del gaming en l’entorn de la generació Z i la Copa Amèrica de Vela 2024, entre altres qüestions rellevants.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top