Tech Spirit Barcelona 2022

Loading Events

Esdeveniment Tech Barcelona

Torna el Tech Spirit Barcelona, un any més, demostrant l’energia, el dinamisme i l’ambició de l’ecosistema digital i tecnològic de la ciutat de Barcelona.

La cita serà els dies 30 de novembre i 1 desembre de 2022 de nou en un espai tan emblemàtic com la Llotja de Mar de Barcelona. Des de Tech Barcelona, l’associació privada sense ànim de lucre que agrupa més de 1.200 emprenedors, startups, inversors i corporacions i vertebra l’ecosistema digital i tecnològic de Barcelona, lideren de nou l’organització d’aquest esdeveniment, amb ACCIÓ, l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa, com partner principal; el suport de l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa; la col·laboració de Cambra de Comerç de Barcelona i de les principals empreses de l’ecosistema.

Tech Spirit Barcelona torna per a consolidar-se com un esdeveniment de referència de la comunitat innovadora local amb mirada i ambició global. Un punt de trobada amb ponents de primer nivell, els principals referents de l’ecosistema i continguts rellevants sobre la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top