World Retail Congress 2019

Loading Events

Event Actua
El World Retail Congress és la trobada internacional de referència en el sector de la venda al detall. En aquest Congrés es podran veure les noves i futures tendències de la indústria, al mateix temps que es poden compartir experiències amb professionals internacionals del sector.

Es preveu l’assistència de 14.000 professionals del sector de més de 70 països.

Cada any, el Congrés selecciona un tema clau que afecta la indústria minorista mundial. El tema escollit per aquest 2019 és la velocitat i dinamisme en el món del sector “retail”. Les empreses que estan guanyant en l’entorn d’alta velocitat d’avui en dia se centren en el consumidor, accepten el canvi i el risc, tenen un model de negoci senzill i àgil, no tenen fronteres i evolucionen rapidament. En poques paraules, si no esteu practicant aquest Retail d’Alta Velocitat, la vostra rellevància, les vostres vendes i la vostra empresa estan en perill de morir.

Per tal que pugueu aprofitar les oportunitats que aquest congrés ofereix i a més que el món conegui el que Andorra pot oferir, Actua organitza un estand on s’informarà de les oportunitats de negoci del sector del comerç al Principat i dels projectes d’innovació que s’estan treballant.

Si t’interessa participar conjuntament amb Actua al World Retail Cogress que tindrà lloc a Amsterdam del 14 al 16 de maig del 2019, omple el formulari i contactarem amb tu.

Add to my calendar

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top