Actinn, clúster de la innovación y las nuevas tecnologías

ACTINN es la Asociación ACTÚA Clúster de la innovación y las nuevas tecnologías de Andorra. Es el primer clúster privatizado de Andorra el mes de noviembre de 2015, en el que más de 30 empresas y organizaciones fundadoras dan continuidad al proyecto puesto en marcha en 2012 por el Gobierno de Andorra y Andorra Business (en ese momento, Actúa) para contar con un tejido de colaboración intersectorial que impulse la innovación y las nuevas tecnologías en el Principado de Andorra. Su presidente es Albert Moles (director general de FEDA) y su cluster manager es Ignasi Martín.

Entra en su web: www.actinn.ad

Actinn

Su misión es contribuir a la competitividad de las empresas y profesionales de Andorra, facilitando el acceso a las nuevas tecnologías y la innovación. Es una asociación sin ánimo de lucro que tiene las siguientes finalidades:

  • Ser una plataforma generadora de oportunidades de desarrollo, crecimiento y diversificación económica del Principado de Andorra mediante la interacción y cooperación de empresas y entidades relacionadas, directa o indirectamente, con sectores económicos con un potencial elevado de crecimiento, innovación y valor añadido, que sean complementarios a la realidad socioeconómica del país.
  • Ser un referente de cooperación e interacción público-privada, facilitando las sinergias entre todas las empresas y entidades adheridas a ACTINN con el fin de desarrollar estrategias de crecimiento común.
  • Ser un punto de influencia, consulta y referencia para cualquier iniciativa que desee realizarse en el ámbito de actuación de ACTINN, favoreciendo y facilitando el desarrollo de iniciativas empresariales que se establezcan en el país.
  • Situar al Principado de Andorra como referente de eficacia y excelencia dentro de los ámbitos económicos de actuación de ACTINN.
  • Contribuir a la modernización de los sectores tradicionales (públicos y/o privados), mediante la innovación y las nuevas tecnologías.

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit