Actinn, cluster d’Innovation et de nouvelles technologies

ACTINN est l’Association ACTUA Cluster d’Innovation et de nouvelles technologies d’Andorre. Il s’agit du premier cluster privatisé en Andorre en novembre 2015, dans lequel plus de 30 entreprises et organisations fondatrices poursuivent le projet lancé par le Gouvernement d’Andorre et Andorra Business (ancien Actua) depuis 2012 pour disposer d’un tissu de collaboration intersectorielle favorisant l’innovation et les nouvelles technologies au sein de la Principauté d’Andorre. Son président est Albert Moles (directeur général de FEDA) et son cluster manager est Ignasi Martín.

Pour plus d’informations, consultez le site Web: www.actinn.ad

Actinn

Sa mission est de contribuer à la compétitivité des entreprises et des professionnels andorrans en facilitant l’accès aux nouvelles technologies et à l’innovation. C’est une association à but non lucratif qui a pour objet de :

  • Constituer une plate-forme qui génère des opportunités de développement, de croissance et de diversification économique de la Principauté d’Andorre à travers l’interaction et la coopération d’entreprises et d’entités directement ou indirectement liées à des secteurs économiques à fort potentiel de croissance, d’innovation et de valeur ajoutée, qui soient complémentaires à la réalité socio-économique du pays.
  • Être un point de référence pour la coopération et l’interaction publique et privée, en facilitant les synergies entre toutes les entreprises et entités affiliées à ACTINN afin de développer des stratégies de croissance communes.
  • Représenter un point d’influence, de consultation et de référence pour toute initiative pouvant être réalisée dans le cadre de l’action d’ACTINN, en favorisant et en facilitant le développement des initiatives d’entreprises établies dans le pays.
  • Placer la Principauté d’Andorre comme une référence d’efficacité et d’excellence dans les domaines d’action économiques d’ACTINN.
  • Contribuer à la modernisation des secteurs traditionnels (publics et/ou privés), par l’innovation et les nouvelles technologies.

Nous vous appelons

Nous vous appelons
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.