Persuasive Electric Vehicle (PEV)

El Persuasive Electric Vehicle (PEV) ha sido diseñado para fomentar los hábitos de vida saludables y proporcionar un medio de movilidad sostenible. Combina los beneficios del vehículo eléctrico, del vehículo autónomo y de los programas de uso de bicicletas compartidas.

Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Home»Innovar contigo»Proyectos de innovación»Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Funcionalidad:

  • En modo transporte de mercancías, el PEV permitiría cubrir el envío de la denominada última milla urbana. Es decir, podría utilizarse como un servicio de mensajería autónoma que aprovecha sus propiedades -pequeño y manejable- para servir de un modo eficiente a las áreas congestionadas de la ciudad o cortadas al tráfico.
  • En modo transporte de pasajeros, el PEV funcionaría como una bicicleta que proporcionaría mayor seguridad y comodidad, gracias a su diseño estructural -que a su vez ofrece mayor protección que las bicicletas convencionales- y también a su sistema de asistencia eléctrica, que facilita el esfuerzo del pedaleo.

El 23 de septiembre de 2016, el Comú de Escaldes-Engordany y la Fundación firmaron un convenio de colaboración para la promoción de la innovación y de la tecnología. El consistorio está sensibilizado con las nuevas tecnologías, y ve el despliegue de iniciativas o proyectos que favorezcan la innovación como una oportunidad de promover el espíritu de emprendimiento y de transformación de la parroquia. Además, ha puesto a disposición de sus técnicos espacios de la parroquia para realizar pruebas de campo.

El vínculo de la ciudadanía en el proceso de creación/innovación permite que el usuario final pueda participar en la mejora de los diseños de prototipo y, por tanto, el producto final tiene una mejor aceptación.

El 24 de septiembre de 2016, tuvo lugar en la plaza Coprínceps una prueba piloto del PEV.

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit