Persuasive Electric Vehicle (PEV)

El Persuasive Electric Vehicle (PEV) ha estat dissenyat per fomentar hàbits de vida saludables i proporcionar un mitjà de mobilitat sostenible. Combina els beneficis del vehicle elèctric, del vehicle autònom i dels programes d’ús de bicicletes compartides.

Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Pàgina inicial»Innovar amb tu»Projectes d’innovació»Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Funcionalitat:

  • En mode transport de mercaderies, el PEV permetria cobrir el lliurament de l’anomenada “última milla urbana”. És a dir, el PEV podria ser utilitzat com un servei de missatgeria autònoma que aprofita les seves propietats –petit i maniobrable– per servir d’una manera eficient les àrees congestionades de la ciutat o tallades al trànsit.
  • En mode transport de passatgers, el PEV funcionaria com una bicicleta la qual proporcionaria més seguretat i comoditat gràcies al seu disseny estructural, el qual ofereix més protecció que les bicicletes convencionals, i també, al seu sistema d’assistència elèctrica, el qual facilita l’esforç del pedaleig.

El 23 de setembre del 2016, el Comú d’Escaldes-Engordany i la Fundació van signar un conveni de col·laboració per a la promoció de la innovació i la tecnologia. El consistori està sensibilitzat amb les noves tecnologies, veu el desplegament d’iniciatives o projectes que afavoreixin la innovació com una oportunitat per promoure l’esperit d’emprenedoria i de transformació de la parròquia. A més ha posat a disposició dels tècnics espais de la parròquia per realitzar proves de camp.

La vinculació de la ciutadania en el procés de creació/innovació permet que l’usuari final pugui participar en la millora dels dissenys de prototip i, per tant, el producte final té una millor acceptació.

El 24 de setembre del 2016, va tenir lloc a la a la Plaça Coprínceps una prova pilot del PEV.

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit