Persuasive Electric Vehicle (PEV)

El Persuasive Electric Vehicle (PEV) ha estat dissenyat per fomentar hàbits de vida saludables i proporcionar un mitjà de mobilitat sostenible. Combina els beneficis del vehicle elèctric, del vehicle autònom i dels programes d’ús de bicicletes compartides.

Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Home»Innovar amb tu»Projectes d’innovació»Persuasive Electric Vehicle (PEV)

Funcionalitat:

  • En mode transport de mercaderies, el PEV permetria cobrir el lliurament de l’anomenada “última milla urbana”. És a dir, el PEV podria ser utilitzat com un servei de missatgeria autònoma que aprofita les seves propietats –petit i maniobrable– per servir d’una manera eficient les àrees congestionades de la ciutat o tallades al trànsit.
  • En mode transport de passatgers, el PEV funcionaria com una bicicleta la qual proporcionaria més seguretat i comoditat gràcies al seu disseny estructural, el qual ofereix més protecció que les bicicletes convencionals, i també, al seu sistema d’assistència elèctrica, el qual facilita l’esforç del pedaleig.

El 23 de setembre del 2016, el Comú d’Escaldes-Engordany i la Fundació van signar un conveni de col·laboració per a la promoció de la innovació i la tecnologia. El consistori està sensibilitzat amb les noves tecnologies, veu el desplegament d’iniciatives o projectes que afavoreixin la innovació com una oportunitat per promoure l’esperit d’emprenedoria i de transformació de la parròquia. A més ha posat a disposició dels tècnics espais de la parròquia per realitzar proves de camp.

La vinculació de la ciutadania en el procés de creació/innovació permet que l’usuari final pugui participar en la millora dels dissenys de prototip i, per tant, el producte final té una millor acceptació.

El 24 de setembre del 2016, va tenir lloc a la a la Plaça Coprínceps una prova pilot del PEV.

Et truquem

Et truquem!
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

dalle-consulting-logo-black-PNG
Vam triar obrir l’empresa a Andorra pel seu entorn natural i per la qualitat de vida que ofereix. Andorra Business ens ha ajudat molt tant en el moment inicial de la nostra implantació al país, proporcionant-nos informació, com a posteriori participant en la primera edició del Programa Growth de creixement empresarial o acollint-nos a les seves subvencions per a empreses.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.