Andorra impulsa, des de fa anys, la innovació amb projectes comuns amb diferents centres i entitats de prestigi internacional. Alguns d’ells tan importants com el Massachusetts Institute of Technology (MIT), Google, VISA, el Centre d’Innovació o Skolkovo (Moscú), el Quartier de la Innovació a Montreal (Canadà) o Carto, entre d’altres. En aquest sentit, el país dels Pirineus s’està convertint en un veritable laboratori vivent per a la innovació amb projectes en àmbits com la mobilitat, l’energia, el medi ambient o el turisme.
Coneix els nostres projectes!

Innovar amb tu

Pàgina inicial»Innovar amb tu

Projectes d’innovació

Projectes d’innovació

En el marc de la diversificació econòmica,
es vol potenciar Andorra com
a “Living Lab” (País Laboratori)

veure més

Et truquem

Et truquem!
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit