Mañanas Andorra Business

Andorra Business ofrece a las empresas del país que estén interesadas una charla de una hora como máximo sobre un tema de interés empresarial y 15 minutos de trabajo en red a través del Programa Mañanas de Andorra Business.

Conecta con los profesionales de tu sector en nuestros encuentros para nutrir tu red de contactos y aprender de los profesionales que te rodean.

Mañanas de Actua

Andorra Business se compromete a hacer difusión del evento a los miembros de los clústeresy a otros contactos empresariales. Además, hará difusión del evento en sus redes sociales y en su web.

Esta conferencia no tendrá ningún contenido promocional sobre los productos y servicios de la empresa. Aun así, se podrán utilizar la marca y los datos de contacto en la diapositiva final. Andorra Business validará el contenido antes de la reserva del espacio.

Mañanas de Actua

¡Te llamamos!

¡Te llamamos!

Añade tu evento

Si estás interesado en realizar una charla sobre un tema de interés empresarial, rellena este formulario y te contactaremos.

  • Tipos de archivos aceptados: jpg, jpeg, png, pdf, rar, zip, bmp, gif, Tamaño máximo de archivo: 2 MB.
    Adjuntar una imagen del logotipo del organizador en formato PNG, PDF o vectorial en una resolución de al menos 400px de ancho. Los archivos deben ser de menos de 2 MB. Tipos de archivos permitidos: jpg jpeg png gif bmp pdf rar zip.
  • Al facilitar imágenes en Andorra Desarrollo e Inversión, S.A.U. por medio de este formulario, la empresa garantiza a Andorra Desarrollo e Inversión, S.A.U. que las referidas imágenes no infringirán derechos de autor, derechos de propiedad industrial, derechos de imagen, ni otros derechos o posiciones jurídicas de análogo contenido económico de terceros, aun siendo la empresa de que se trate la responsable en exclusiva de cualquier eventual vulneración y de eventuales daños y perjuicios al respecto.

  • Este campo es un campo de validación y debe quedar sin cambios.

Històric de Matins d'ActuaHistórico Mañanas de Andorra Business

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, Presidente - Nice Fruit
Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.