Matins Andorra Business

Actua propose aux entreprises andorranes qui le souhaitent de participer à des discussions d’une heure maximum sur un sujet d’intérêt pour les entrepreneurs et à des séances de réseautage de 15 minutes dans le cadre de son programme Matins d’Andorra Business(Les matinées d’Andorra Business).

Nouez des contacts avec les professionnels de votre secteur d’activité, développez votre réseau de contacts et profitez des connaissances des professionnels qui vous entourent.

Matins Andorra Business

Actua s’engage à diffuser l’événement auprès des adhérents des clusters et autres contacts d’entreprises, ainsi que sur ses réseaux sociaux et son site Web. Ainsi que sur ses réseaux sociaux et son site Web.

La conférence ne devra pas faire la promotion des produits et services de l’entreprise. Mais la marque et les coordonnées de l’entreprise pourront figurer sur la dernière diapositive. Andorra Business validera le contenu de l’événement avant de réserver les locaux.

Matins Actua

Nous vous appelons

Nous vous appelons

Ajoutez votre propre événement

Si vous êtes intéressé à donner une conférence sur un sujet d’intérêt commercial, remplissez ce formulaire et nous vous contacterons.

  • Types de fichiers acceptés : jpg, jpeg, png, pdf, rar, zip, bmp, gif, Taille max. des fichiers : 2 MB.
    Joignez une image du logo de l'organisateur au format PNG, PDF ou vectoriel à une résolution d'au moins 400 pixels de large. Les fichiers doivent être inférieurs à 2 Mo. Types de fichiers autorisés: jpg jpeg png gif bmp pdf rar zip .
  • En fournissant des images à Andorra Development and Investment, S.A.U. à travers ce formulaire, l'entreprise garantit Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. que lesdites images ne porteront pas atteinte au droit d'auteur, aux droits de propriété industrielle, aux droits à l'image ou à d'autres droits ou positions juridiques à contenu économique similaire de tiers, même si la société en question est exclusivement responsable de toute violation éventuelle et tout dommage éventuel à cet égard.

  • Ce champ n’est utilisé qu’à des fins de validation et devrait rester inchangé.

Històric de Matins d'ActuaHistòric Matins d’Andorra Business

Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik
Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.