Matins d’Actua – Empoderar per innovar i aprendre col·laborativament

Chargement Évènements

Événement Actua
La competitivitat de les empreses depèn de la seva capacitat per:
 

  • Aportar noves i més eficients solucions als requeriments dels seus clients: innovar.
  • Assegurar que tots els col·laboradors saben com portar a la pràctica aquestes noves maneres de fer: compartir els aprenentatges.

La capacitat d’innovació i de millora contínua rau a les pròpies empreses. No cal anar fora a cercar les respostes, són els propis empleats els que:
 

  • Per estar prop del client, poden descobrir aquestes noves necessitats i per conèixer el funcionament de les seves empreses poden aportar les millors solucions per satisfer-les.

Moltes empreses i organitzacions han optat per un model d’empoderament per fomentar noves iniciatives i idees que tenen com a base l’aprenentatge col·laboratiu.

Durant la sessió veurem exemples de com algunes d’aquestes organitzacions fomenten la innovació i l’aprenentatge col·laboratiu.

Ponents

Joaquim Carbonell – En l’actualitat és soci consultor de Neos Coneixement i Aprenentatge i Director de Knoco a Espanya. Ha desenvolupat la seva experiència professional com a directiu de l’àrea comercial i de màrqueting d’empreses del sector serveis durant 9 anys.

Des de 1999, treballa en desenvolupament de projectes relacionats amb l’aprenentatge de les persones i la millora de les organitzacions. Ha treballat col·laborant com a consultor extern per a diferents àrees funcionals de l’empresa: Direcció General i gerència, recursos humans i direcció de persones, direcció comercial i màrqueting i àrea de gestió de la qualitat.

Ajouter à mon calendrier

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top