Matins Andorra Business

Andorra Business ofereix a les empreses del país que hi estiguin interessades una xerrada d’una hora com a màxim sobre un tema d’interès empresarial i 15 minuts de treball en xarxa a través del programa Matins d’Andorra Business. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Espai d’Innovació d’Andorra.

Connecta amb els professionals del teu sector en les nostres trobades per nodrir la teva xarxa de contactes i aprendre dels professionals que t’envolten.

Matins Actua

Andorra Business es compromet a fer difusió de l’esdeveniment als membres dels clústers i a altres contactes empresarials. A més, farà difusió de l’esdeveniment a les seves xarxes socials i al seu web.

Aquesta conferència no tindrà cap contingut promocional sobre els productes i serveis de l’empresa. Tot i així, es podran utilitzar la marca i les dades de contacte en la diapositiva final. Andorra Business ha de validar el contingut abans de la reserva de l’espai.

Matins Actua

Et truquem

Et truquem!

Afegeix el teu esdeveniment

Si estàs interessat a realitzar una xerrada sobre un tema d’interès empresarial a l’Espai d’Innovació d’Andorra, emplena aquest formulari i et contactarem.

  • Accepted file types: jpg, jpeg, png, pdf, rar, zip, bmp, gif, Max. file size: 2 MB.
    Adjuntar una imatge del logotip de l’organitzador en format PNG, PDF o vectorial en una resolució de com a mínim 400px d’amplada. Els fitxers han de ser de menys de 2 MB. Tipus de fitxers permesos: jpg jpeg png gif bmp pdf rar zip .
  • En facilitar imatges a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. per mitjà d’aquest formulari, l’empresa garanteix a Andorra Desenvolupament i Inversió, S.A.U. que les referides imatges no infringiran drets d’autor, drets de propietat industrial, drets d’imatge, ni altres drets o posicions jurídiques d’anàleg contingut econòmic de tercers, tot i essent l’empresa de què es tracti la responsable en exclusiva de qualsevol eventual vulneració i d’eventuals danys i perjudicis al respecte.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.