Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
Webinar Matins Actua – Com estar protegits en el procés de transformació digital. Aspectes legals

Aquest webinar organitzat per Actua Empresa que es realitzarà a través de la plataforma ZOOM, pretén resoldre dubtes sobre els aspectes legals a tenir en compte per estar protegits en tot procés de transformació digital.

Els sectors que més estan patint la pandèmia de la Covid-19 tenen la necessitat de reinventar i millorar el seu model de negoci, tractant de reconvertir-lo en un model sostenible, digital i que aporti veritable valor afegit.

Els propietaris d’empreses i comerços andorrans que busquin seguir el ritme de la transformació digital han de tenir en compte diverses consideracions legals per tenir èxit: el compliment normatiu global, el disseny dels contractes, la seguretat dels sistemes i de les eines tecnològiques, i la necessitat d’adequar el nostre model de negoci transformat des d’un punt de vista societari.

Ponents

Donna Alcala – Cofundadora de la firma legal Emindset Law i advocada d’empreses tecnològiques. Ha estudiat Dret a la Universitat de Barcelona, realitzat un Màster en International Business Transactions a la Universitat d’Ottawa (Canadà) i participat en el Programa de Desenvolupament per Directives del Col·legi d’advocats de Barcelona.

Té experiència en rondes de finançament d’startups espanyoles i en operacions de fusió i adquisició d’empreses innovadores. I és membre del Comitè d’Inversió d’empreses d’IVC Digital Tech, un venture capital, liderat per un dels consultors en Transformació Digital més reconeguts d’Espanya.

El 2017 publica el llibre “Emprende en el sector legal” amb l’Editorial Thomson Reuters Aranzadi, amb el seu soci. El 2018 Emindset Law és reconeguda dins del rànquing de la revista digital ElReferente un dels 25 despatxos referents en l’assessorament a empreses tecnològiques i en 2019, la revista The LawyerPress destaca a Donna Alcala (juntament amb altres 34 juristes) com una de les “35 joves juristes menors de 35 anys que està contribuint al progrés, la innovació i el desenvolupament del sector legal.

Descarrega la presentació en format PDF del webinar organitzat per Actua Empresa el 18 de març del 2021

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top