Matins d’Actua – L’experiència de l’usuari com eix transversal a la publicitat

Loading Events

Ens agradi o no, passarem la resta de les nostres vides en el futur. Per tant, asseguem-nos i parlem sobre les millors formes de dissenyar i adaptar les nostres comunicacions a un futur en el qual convisquin de la millor forma, empreses i usuaris, amb experiències i campanyes fàcils i plaents.

Internet ha canviat el negoci, i ara la intel·ligència artificial està preparada per a replantejar les relacions entre persones i organitzacions.

Els vertiginosos canvis de les nostres vides serveixen com a flux i eines per a millorar les experiències d’usuari, encara que els canvis generats poden produir incomprensió en les persones i desconfiança en els nostres consumidors. Com ho solucionem? Serà l’experiència d’usuari el futur de la publicitat?

Plantejarem per tant algunes preguntes desafiadores i possibles respostes, mentre ens submergim en l’emocionant i transformador futur de la comunicació.

Ponentes

Laia Grassi Ledo – Co-Fundadora i Directora Creativa de XELMY, una agència de publicitat multidisciplinària estratègica i creativa que trenca la tradició per a construir les marques del futur. Nascuda a Barcelona, ha treballat per a grans agències internacionals i en departaments de màrqueting i UX per a marques globals com IKEA, CocaCola, Audi, Skoda, Oreo, Volkswagen, entre altres. Ha desenvolupat campanyes publicitàries, digitals, experienciales i de branded content premiades en més de 27 ocasions en els Cannes Lions, “El Ojo d’Iberoamèrica, Clio, El Sol i TIRO Awards, entre altres. D’altra banda, Laia és ponent en els cinc continents donant conferències sobre “L’experiència de l’usuari com a eix creatiu publicitari”. Al llarg dels seus 10 anys de carrera, inspira i dirigeix a grans equips creatius empenyent els límits de la narració a través de múltiples formats i una àmplia gamma de plataformes buscant generar contingut de qualitat amb la finalitat de tenir un impacte positiu en la societat.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top