Dissenyar el Mindset per a l’èxit i el benestar personal i professional

Loading Events

Event Cambra de Comerç
Dirigit a: Professionals, especialment els orientats a vendes o tracte amb clients interns o   externs, directius i líders, que estiguin disposats a millorar el seu autolideratge seguint un entrenament individualitzat dins el grup, per potenciar el seu talent i encarar amb més benestar interior i eficàcia personal els reptes individuals i laborals.

Objectius: Desenvolupar una actitud molt més potenciadora de resultats. Aprendre a utilitzar diferents tècniques per millorar les habilitats cognitives, mentals i emocionals.

Preu: 181 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Núria Prenafeta – Consultora per al desenvolupament del talent a Next Human Engineering (Andorra) i a Net4talent (Madrid), coach executiva, organitzacional i d’equips, PCC per la ICF, psicoterapeuta i experta en PNL, mindfulness, hipnosi ericksoniana i DHE. AMP a l’IE Business School, treballa en habilitats de lideratge, de cohesió d’equips i processos de canvi organitzacional. Col·labora en premsa i ràdio sobre temes de desenvolupament humà i transformació empresarial.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/mindset/

Add to my calendar

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top