eSports City Fest Andorra 2024

Loading Events
Esdeveniment eSports City Fest Andorra 2024

Torna l’eSports City Fest Andorra, l’esdeveniment d’esports electrònics més important del país on els jugadors millor classificats de l’eSports City League Andorra jugaran presencialment les finals, els 26 i 27 de juliol al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. També competiran contra ciutats espanyoles i portugueses, amb l’objectiu de classificar-se per a les finals de l’eSports City League.

En aquesta edició, es competirà de forma presencial al Rocket League, Tekken, F1 (Simracing) i Clash Royale, i es podrà jugar a diferents jocs com el League of Legends, Valorant, Fortnite o Mario Kart a la zona free-play, o gaudir de zones dedicades al gaming i la realitat virtual. A més, comptarà amb la presència d’un circuit professional de Clash Royale, que confluirà amb el món amateur.

Però l’eSports City Fest Andorra no és només un esdeveniment competitiu d’esports electrònics, també té un vessant d’entreteniment adreçat als seguidors del món dels videojocs i de l’”Urban Style”, que podran gaudir d’espais amb espectacles com; batalles de rap, simuladors, zones de relax, i molt més.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top