Formació CCIS – Transformació digital del comerç

Loading Events
Formació CCIS Transformació digital del comerç

Formació Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Transformació digital del comerç

Lloc: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Data i hora: Dimecres 21 de març de 9.30 a 13.30 h

Ponents:

  • Ignasi Martín – CEO i fundador de WHOOP Coaching i Consulting, Director General d’ACTINN, el clúster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra. Coach executiu i d’equips d’alt rendiment i mentor d’empreses. Expert en innovació, transformació digital i Business Experience.

L’objectiu d’aquest taller és conèixer l’estat actual de la transformació digital del comerç en diferents àmbits així com de les principals tendències tecnològiques que canviaran el sector del Retail en els propers anys.

Formació on es veurà com la transformació digital d’aquests negocis suposa aprofitar l’aparició de noves tecnologies i solucions per impactar d’una forma definitiva tant a l’experiència de compra dels clients com a l’eficiència i efectivitat dels processos dels equips de vendes i de màrqueting.

I finalment, com en qualsevol transformació important, s’explorarà com, més enllà d’un canvi tecnològic, es tracta d’un canvi cultural tant de la direcció general com dels equips comercials i de màrqueting, en què es necessita adoptar nous lideratges, noves aptituds i redefinir les competències necessàries dels nostres equips per triomfar en un entorn VUCA.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top