Andorra Business ha estat guardonada amb el Premi Jean Baptiste Say 2022 en la categoria internacional d’excel·lència empresarial. L’acte de lliurament del premi s’ha celebrat aquest dijous 28 d’abril a Sevilla i el guardó l’han recollit el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, i la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo.

Els premis Jean Baptiste Say reconeixen l’excel·lència, la innovació empresarial i el lideratge i tenen com a objectiu la posada en valor de les empreses i entitats com a impulsores de l’economia així com de les escoles de negoci, fons d’inversió, acceleradores i personalitats que en el camp executiu treballen de manera activa per contribuir des de l’esfera privada al desenvolupament de la societat en conjunt, la generació de riquesa i el progrés de les societats. El jurat ha distingit l’agència de promoció econòmica d’Andorra per la feina que realitza l’entitat en matèria de “desenvolupament empresarial, emprenedor i econòmic”.

En aquest sentit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, i president d’Andorra Business, Jordi Gallardo, ha destacat que “rebem aquest premi com un reconeixement a tota la feina que realitzem en matèria de diversificació econòmica, suport als nostres empresaris i emprenedors, i a l’estratègia de captació d’inversió estrangera. Que es valori a nivell internacional l’excel·lent treball que realitza l’equip d’Andorra Business certifica que el país també és un referent en aquest àmbit i que hem de continuar amb el mateix nivell de professionalitat. La meva enhorabona a tot l’equip”.

Per la seva banda, la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, ha declarat que “recollir un guardó d’aquest tipus, en representació de tot l’equip, és una enorme satisfacció i a la vegada una gran responsabilitat. Al darrera hi ha moltes hores de feina a l’ombra, presentacions i reunions econòmiques per mostrar tot el que ha convertit al país en una de les millors destinacions del món per obrir un negoci i viure-hi. I també valora la gran quantitat de projectes que treballem per als empresaris del país. Estem molt contents de que el jurat ho hagi reconegut”.

Els altres premiats del 2022

  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria Dirección Ejecutiva y Liderazgo a Antonio Magraner, Secretari General de la Federació Iberoamericana de Jóvenes Empresarios FIJE.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial i la Innovació. Categoria Escoles de Negoci a MIOTI Business School.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria Ciutats Empresarials i Innovadores a l’Ajuntament de Miranda de Ebro.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria Educació i Formació a Luis Madrid, director Agora Lledó i Agora Madrid.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria impuls als ecosistemes emprenedors a Rene Jong, Inversor i Business Angel. Fundador de EO Madrid.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria Empresària i Directiva Líder a Breysi Arana.
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria iniciativa emprenedora sostenible i innovadora a Circoax (Fundación Finnova).
  • Premi Jean Baptiste Say a l’Excel·lència Empresarial. Categoria iniciativa innovadora d’alt valor a les firmes A Tu Lado i Oficina de Fondos Europeos impulsades per la firma Área Financiera.

El premis Jean Baptiste Say també l’han rebut amb anterioritat entitats com la Fundación Amancio Ortega, el Instituto de Empresa o el Instituto Tecnológico de Monterrey, entre d’altres.

Jean Baptiste Say va ser un economista francès del Segle XIX, fundador a Europa de la primera escola de negocis i defensor del paper de l’empresariat com a factor fonamental en la creació de la riquesa als territoris. Un paper que el jurat dels premis reconeix en la figura de les diferents categories premiades.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.