Acord entre Andorra Business i La Mêlée

Gràcies al conveni entre La Mêlée i Andorra Business, et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors francesos. A més, et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée a Tolosa i t’oferim l’opció de fer servir els espais físics dins els edificis de La Mêlée (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée).

Amb aquest conveni amb La Mêlée, se’ns obre la possibilitat de fer negocis i impulsar empreses andorranes a França.

Acord entre Actua i La Mêlée

En aquest sentit, el conveni de col·laboració entre Andorra Business i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. Així, l’objectiu d’aquest acord és permetre a Andorra i a les seves empreses respectives de beneficiar-se de les oportunitats que ofereix aquesta associació, tant per al desenvolupament tecnològic i la digitalització com per a la internacionalització a França.

Les empreses i les empreses emergents andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació poden gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Quins avantatges ofereix l’acord?

  • Et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors de França.
  • Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Així, les empreses i entitats andorranes poden fer, a través d’Andorra Business, peticions de formacions específiques que pugui oferir La Mêlée a Tolosa.
  • T’oferim l’opció de fer servir els espais físics de l’associació per mantenir-hi reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Andorra Business.

Què és La Mêlée?

Es tracta d’una associació que es va constituir fa divuit anys i que impulsa el sector digital i reuneix nombroses empreses de la regió d’Occitània (França). Per tant, es pot definir com un laboratori d’idees i de projectes amb més de 600 membres i 20.000 professionals. Dins aquest col·lectiu, s’hi troben professionals independents, empreses emergents, grups de recerca, inversors i estudiants. Tots ells tenen com a denominador comú el món digital i la innovació.

L’entitat té com a objectius dinamitzar, connectar i acompanyar les empreses joves, donar suport a la innovació i l’emprenedoria, activar l’entrada al mercat i, en general, participar en el creixement de la regió. En aquest sentit, l’entitat organitza diversos esdeveniments a Tolosa i Montpeller, com per exemple la Nuit des Réseaux, el Forum JobsTIC, el Forum des Décideurs Informatiques, Meet The Big, La Mêlée Numérique, entre d’altres.

L’associació proposa diversos serveis:

La Cantine, Nova Mêlée i InnoStation: a Tolosa, La Cantine i Nova Mêlée són espais de cotreball que ofereixen un indret privilegiat per treballar sol o en equip i que permeten als professionals de fer un intercanvi en els 400 esdeveniments anuals. InnoStation, a Montpeller, és un espai que acull esdeveniments, comissions i membres.

Le Starter: preincubadora per a empreses emergents, acompanya els impulsors de projectes innovadors en els seus primers passos cap als vivers.

Open Innovation: organització de tallers, visites d’aculturació al món digital i hackatons, amb l’objectiu que les petites i mitjanes empreses i les grans empreses guanyin en agilitat, en capacitat d’innovació i en encaix en el mercat (fit to market).

Et truquem

Et truquem!

Sol·licitud, Reserva

Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t’ofereix l’acord, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit