Acord entre Andorra Business i La Mêlée

Gràcies al conveni entre La Mêlée i Andorra Business, et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors francesos. A més, et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée a Tolosa i t’oferim l’opció de fer servir els espais físics dins els edificis de La Mêlée (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée).

Amb aquest conveni amb La Mêlée, se’ns obre la possibilitat de fer negocis i impulsar empreses andorranes a França.

Acord entre Actua i La Mêlée

En aquest sentit, el conveni de col·laboració entre Andorra Business i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. Així, l’objectiu d’aquest acord és permetre a Andorra i a les seves empreses respectives de beneficiar-se de les oportunitats que ofereix aquesta associació, tant per al desenvolupament tecnològic i la digitalització com per a la internacionalització a França.

Les empreses i les empreses emergents andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació poden gaudir dels beneficis d’aquest acord.

Quins avantatges ofereix l’acord?

  • Et connectem amb empreses, empreses emergents i emprenedors de França.
  • Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Així, les empreses i entitats andorranes poden fer, a través d’Andorra Business, peticions de formacions específiques que pugui oferir La Mêlée a Tolosa.
  • T’oferim l’opció de fer servir els espais físics de l’associació per mantenir-hi reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Andorra Business.

Què és La Mêlée?

Es tracta d’una associació que es va constituir fa divuit anys i que impulsa el sector digital i reuneix nombroses empreses de la regió d’Occitània (França). Per tant, es pot definir com un laboratori d’idees i de projectes amb més de 600 membres i 20.000 professionals. Dins aquest col·lectiu, s’hi troben professionals independents, empreses emergents, grups de recerca, inversors i estudiants. Tots ells tenen com a denominador comú el món digital i la innovació.

L’entitat té com a objectius dinamitzar, connectar i acompanyar les empreses joves, donar suport a la innovació i l’emprenedoria, activar l’entrada al mercat i, en general, participar en el creixement de la regió. En aquest sentit, l’entitat organitza diversos esdeveniments a Tolosa i Montpeller, com per exemple la Nuit des Réseaux, el Forum JobsTIC, el Forum des Décideurs Informatiques, Meet The Big, La Mêlée Numérique, entre d’altres.

L’associació proposa diversos serveis:

La Cantine, Nova Mêlée i InnoStation: a Tolosa, La Cantine i Nova Mêlée són espais de cotreball que ofereixen un indret privilegiat per treballar sol o en equip i que permeten als professionals de fer un intercanvi en els 400 esdeveniments anuals. InnoStation, a Montpeller, és un espai que acull esdeveniments, comissions i membres.

Le Starter: preincubadora per a empreses emergents, acompanya els impulsors de projectes innovadors en els seus primers passos cap als vivers.

Open Innovation: organització de tallers, visites d’aculturació al món digital i hackatons, amb l’objectiu que les petites i mitjanes empreses i les grans empreses guanyin en agilitat, en capacitat d’innovació i en encaix en el mercat (fit to market).

Et truquem

Et truquem!

Sol·licitud, Reserva

Si t’interessa aprofitar qualsevol de les oportunitats que t’ofereix l’acord, emplena aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Elia-Villa

Clinica-Mobile-Andorra-logo
Vam decidir obrir la clínica a Andorra perquè molts dels pilots de Moto GP i Superbike que assessorem viuen aquí com Fabio Quartararo i Pol Espargaró. També perquè hi ha força esportistes d’elit. Andorra Business ens va ajudar a l’hora d’implantar el negoci facilitant-nos la informació de com muntar l’empresa al Principat.

Meritxell Martí

Farmàcia Meritxell
Tenir el negoci a Andorra no només té beneficis a nivell fiscal. També és més fàcil la burocràcia i projectar-te a nivell internacional. Precisament Andorra Business m’ha ajudat en aquest procés per fer conèixer els meus productes fora del Principat.

Max-Commencal

Commencal
Andorra és un dels millors llocs del món per a muntar la part de disseny, màrqueting, concepció i enginyeria d’una empresa. Andorra Business ens ajuda a internacionalitzar la nostra empresa amb les seves connexions/contactes per a entrar en mercats on és més complicat instal·lar-se.

Max Commencal, CEO de Commencal
Miguel-Jaques

Fremindtronic
Vam venir a Andorra perquè ens encantava la muntanya, perquè teníem Espanya i França a prop, i sobretot pel marc de seguretat excepcional que ofereix el Principat. Estem molt contents de seguir comptant amb el suport d’Andorra Business, ja que gràcies a ells hem pogut establir molts vincles comercials amb empreses internacionals.

Jacques Gascuel, CEO de Freemindtronic
Nice Fruit

Nice Fruit
Andorra té diversos avantatges que vam valorar molt en el moment de decidir establir-hi l’empresa, com són la seguretat, la legislació i l’estabilitat política. I després d’establir-nos al país, m’ha sorprès com a la gent li encanta viure a Andorra. Hi ha una gran qualitat de vida.

José María Roger, President - Nice Fruit
Echevarne

Echevarne
A partir de la fusió de dos projectes i amb la llei d’inversió estrangera, que obria les portes a la inversió de fora, es va decidir tirar endavant l’obertura del laboratori a Andorra. Esperem seguir creixent tant en la part clínica com en la part industrial i veterinària.

Miguel-Manterola

Andorra és un país molt interessant per a potenciar l’expansió d’una empresa. A més és un paradís per a viure, segur i amb uns impostos súper justos. Des d’Andorra Business ens van ajudar moltíssim a trobar esdeveniments, llocs i empreses amb qui col·laborar.
Miguel Manterola, CEO de Ship-Quik