El consell de ministres ha decidit, a proposta del secretari d’Estat de la Diversificació Econòmica, l’obertura d’una oficina d’atenció al públic de la iniciativa Actua a la planta baixa de l’edifici administratiu. Aquesta oficina tindrà el nom d’Actua Corner, assumirà les funcions d’assessorament i suport a l’empresari andorrà previstes en el pilar d’acompanyament de la Iniciativa.

La nova oficina s’instal·larà en l’espai que actualment ocupa el Servei d’Atenció a la Petita Empresa (SAPE) i assumirà les funcions que aquest servei ja desenvolupava com és el suport al teixit productiu andorrà. Oferirà a més acompanyament de la inversió estrangera directa, així com altres funcions que en l’actualitat estava desenvolupant l’ADI.

L’Actua Corner assessorarà en àrees com immigració, fiscalitat, treball i duana a més de sobre qüestions més específiques de l’obertura com són els procediments de la inversió estrangera, el Google Business Photos o els treballs que estan realitzant els clústers.
El nou servei no representarà un cost suplementari ja que es realitzarà recursos existents en l’administració

El ministre portaveu s’ha referit als excel·lents resultats assolits pel SAPE, una iniciativa conjunta del ministeri d’Economia, l’ADI i la Cambra de Comerç, i  a la voluntat d’aprofitar aquesta experiència per oferir una atenció pròxima.