La directora de l’agència de promoció econòmica d’Andorra, ACTUA, Imma Jiménez, impartirà dilluns 16 de gener a les 19 hores la conferència “Economic diversification: The Andorran perspective” a la seu de l’ambaixada d’Andorra a Brussel·les.

L’acte s’emmarca en el seminari “Responsabilitat social corporativa i Carnet Jove Europeu” organitzat per l’Associació Carnet Jove Europeu (EYCA) amb la col·laboració de la Xarxa d’Empreses per a la Responsabilitat Social Corporativa (CRS). Ambdues associacions treballen conjuntament per afavorir el treball prop dels joves, encoratjar l’esperit d’emprenedoria i crear vincles entre el sector privat i els joves. A més les empreses implicades en la Xarxa d’Empreses per a la Responsabilitat Social Corporativa (CRS) són multinacionals, com ENGIE, BASF, AXA, KPMG, Microsoft i Total, presents en diversos països europeus,

L’objectiu d’aquest seminari és millorar l’accés dels joves al món laboral d’una manera responsable i desenvolupar la col·laboració entre membres de grans empreses i els organismes europeus de joventut. La intervenció de la directora d’ACTUA també servirà per informar dels darrers canvis en matèria d’obertura econòmica a Andorra.