Per segon any consecutiu Actua compta amb un estand a la Fira d’Andorra la Vella que se celebra del 25 al 27 d’octubre. Enguany es mostren els diversos projectes d’empresa i d’innovació que s’estan treballant. Els tècnics d’Actua també atenen les demandes d’informació relatives a aquests sectors. Ens trobareu a l’estand 32.

La 41a edició de la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 metres quadrats i té capacitat per acollir més de 150 expositors, tant d’Andorra com de fora del país, distribuïts en diferents sectors com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’ alimentació, les institucions públiques i privades, entitats, associacions… Enguany la temàtica de la fira gira al voltant del turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana.

Una de les fires multi sectorials més importants del Pirineu

La Fira té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos, on els habitants del país es trobaven per a abastir-se de productes alimentaris i productes per a la llar, per poder entrar en el dur hivern pirinenc, on en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se pel país, degut a les condicions meteorològiques adverses.

És a principi dels anys 80 quan la Fira inicia un procés de transformació substancial, consolidant-se cap als anys 90, com una de les principals fires multi sectorials de l’àmbit pirinenc.

Actua Actua
Author: Actua Actua