Els membres del clúster d’innovació i noves tecnologies de la iniciativa Actua es van reunir, el passat dijous 24 de setembre, amb representants de l’Agència per al Desenvolupament Econòmic, de l’Export i de la Innovació de Midi-Pyrénées (Madeeli) per compartir experiències i exposar els projectes que s’estan desenvolupant des de les dues bandes.

La reunió ha tingut lloc al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp per donar continuïtat a la missió econòmica que va tenir lloc el passat 8 de juliol a Tolosa.

El president del clúster d’innovació, Albert Moles, ha presentat els pilars de la iniciativa Actua, així com la fundació Actua Tech.

Pel que fa a l’agència francesa, juntament amb el seu clúster In Space Institute, han presentat els projectes que estan duent a terme, i ha destacat la promoció de solucions desenvolupades per a petites i mitjanes empreses franceses mitjançant imatges espacials obtingudes a través de satèl·lits.

Com a resultat d’aquesta reunió, l’agència Madeeli ha convidat els membres del clúster d’innovació a una nova reunió de treball del clúster Digital Space, que tindrà lloc a Tolosa a finals d’octubre, i on podran presentar projectes concrets.