La nova edició del Taller d’Emprenedors del Govern d’Andorra neix amb la fi­nalitat d’afavorir la creació de noves empreses al país, renovant així el teixit empresarial i potenciant noves oportunitats de negoci i d’ocupació. També vol impulsar el desenvolupament de projectes empresarials d’alt valor afegit, així com iniciatives emprenedores amb un impacte social més signi­ficatiu. El Taller compta amb el suport de la Universitat d’Andorra, que posa a la disposició dels emprenedors la infraestructura necessària per al desenvolupament d’aquesta iniciativa.

Durant el desenvolupament del Taller s’oferiran gratuïtament coneixements i eines per facilitar als emprenedors el camí cap a la creació i la gestió d’una empresa, es faran sessions formatives presencials sobre com elaborar un pla d’empresa i s’organitzarà una trobada amb un empresari del país per conèixer de primera mà el funcionament d’una empresa real i l’experiència d’un emprenedor.

En ­finalitzar el període formatiu del Taller d’Emprenedors, els participants hauran elaborat el seu propi pla d’empresa, que els servirà de base teòrica per muntar el seu negoci real.

Un Taller d’èxit i consolidat

En les 16 edicions del Taller que s’han fet fins a l’any 2016, més de 230 emprenedors han elaborat satisfactòriament un pla d’empresa, i més de 80 d’aquests han fet realitat la seva idea de negoci, creant una empresa al país.