Esdeveniment CCIS – Desxifrant el futur: la intel·ligència artificial generativa i la transformació digital de les empreses

Chargement Évènements
Formació AI CCIS Whoop 07-02-24

Conferència-Taller Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Desxifrant el futur. Intelligència artificial generativa i transformació digital de les empreses

Lloc: Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Data i hora: Dimecres 7 de febrer de 15 a 16.30 h

Ponents:

  • Ignasi Martín – CEO i fundador de WHOOP Coaching i Consulting, Director General d’ACTINN, el clúster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra. Coach executiu i d’equips d’alt rendiment i mentor d’empreses. Expert en innovació, transformació digital i Business Experience.

La convergència tecnològica, l’automatització i les dades estan redefinint la forma en que produïm, treballem i competim. Les dades són la nova moneda i les empreses que poden aprofitar el seu potencial , són les que lideraran aquesta revolució. Des de l’analítica avançada fins la IA, les organitzacions estan utilitzant les dades per optimitzar operacions, prendre millors decisions i crear experiències de client extraordinàries.

Aquesta conferència et farà prendre consciència de la necessitat d’adaptar-se als canvis que esdevindran en els propers anys, des de l’estratègia de negoci, les noves tecnologies, la transformació de la cultura d’empresa i molt més.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top