Les males relacions personals costen diners a les empreses: pots evitar-ho!

Chargement Évènements

Événement Cambra de Comerç
Dirigit a: Responsables d’empreses i/o organitzacions del país. Professionals inquiets que vulguin sobrepassar relacions complexes i conflictives a l’empresa.

Objectius: Descobrir els senyals enviats per l’absentisme, baixes laborals per estrès o pèrdues de clients interns o externs. Detectar el què podem resoldre per nosaltres mateixos o en quin moment cal intervenció externa. Identificar sofriments i/o incompatibilitats internes. Conèixer programes efectius de resolució de conflictes i de negociació entre equips.

Preu: 210 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència de la CCIS.

Formadors: Neus Vila – Consultora Sènior d’Opció RRHH. Diplomada en Treball Social per la Universitat de Barcelona, disposa d’un Postgrau en Recursos Humans per la Universitat de Deusto i la UOC i d’un Màster en Prevenció de Riscos Laborals en l’especialitat d’Ergonomia i Riscos Psicosocials per la Universitat de Vic. Disposa també del Practitioner of Neuro-Lingü.stic de Talent Institut. Està especialitzada en comunicació, treball en equip i gestió de conflictes. És formadora en totes les àrees de la gestió dels recursos humans, gestió i direcció d’equips i formació de formadors.

Elisa Fité Puig – Consultora Sènior i sòcia fundadora d’Opció RRHH. Llicenciada en Psicologia per la Universitat de Toulouse, DESS (Diploma d’estudis superiors especialitzats en psicologia). Disposa d’un Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE, i el Practitioner of Neuro-Lingü.stic de Talent Institut. Practitioner en Dessensibilització i Reprocessament de creences i re-equilibratge dels hemisferis per a millorar la eficiència professional. Dirigeix i coordina tots el projectes de consultoria realitzats per l’equip d’Opció des de projectes formatius en habilitats socials a posicions de comandaments o de tècnics fins l’anàlisi d’estrès laboral o toxicitat en les persones a diferents empreses andorranes, de França o Espanya.

Inscripció: https://www.ccis.ad/pf/les-males-relacions-personals-costen-diners-a-les-empreses-pots-evitar-ho/

Ajouter à mon calendrier

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top