Webinar Andorra Digital – Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital

Chargement Évènements
Webinar - Fira de Serveis Digitals

Webinar Andorra Digital

Sessió informativa sobre l’esdeveniment: ‘Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital’

Lloc: Webinar online

Data i hora: Dijous 20 d’abril a les 9.30 h

Ponents:

  • Judit Hidalgo – Directora d’Andorra Business
  • David Abad – Manager de la consultora KPMG
  • David Vicente – Director del Programa de Transformació Digital d’Andorra

Andorra Digital, en col·laboració amb Andorra Business i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis, organitza, el proper dijous 20 d’abril a les 9.30h, una sessió on-line informativa en relació a l’esdeveniment que se celebrarà el mes vinent (16 de maig): la Fira de Serveis Digitals. El webinar, que porta per títol ‘Fira de Serveis Digitals: connectant l’oferta i la demanda en l’àmbit digital’, comptarà amb la intervenció de Judit Hidalgo, directora d’Andorra Business, David Vicente, director del Programa de Transformació Digital d’Andorra, i David Abad, manager de la consultora KPMG.

Durant la sessió, els ponents explicaran el Programa de Digitalització d’Empreses d’Andorra i com l’organització de la Fira ha de contribuir a la creació d’un espai per fomentar la cooperació i l’intercanvi de coneixement entre les firmes del país que ofereixen serveis digitals i les empreses que en demanden. Tot plegat, amb l’objectiu de generar xarxa i potenciar l’ecosistema digital del país. El webinar també servirà per avançar la distribució d’espais i les dinàmiques que es preveuen desenvolupar al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, lloc on se celebrarà la Fira. Finalment es descriuran els detalls sobre com portar a terme el registre a l’esdeveniment, bé sigui com a proveïdor o com a empresa client. La sessió informativa acabarà amb un torn de preguntes per a la resolució de dubtes.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top