Webinar CCIS – Transformació digital: renovar-se o tancar

Chargement Évènements
Formacio-Cambra-2023-4T-Digitalitzacio

Webinar Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra

Transformació digital: renovar-se o tancar

Lloc: Webinar online

Data i hora: Dimarts 3 d’octubre de 9.30 h a 10.30h

Ponents:

  • Ignasi Martín – CEO de Whoop Coaching i Consulting i Director General d’ACTINN, el cluster de la innovació i noves tecnologies d’Andorra. Més de 15 anys transformant digitalment entitats financeres com alt directiu i expert en innovació, comerç electrònic i experiència de client. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials en la Universitat Autònoma de Barcelona, Máster en Direcció Econòmica – Financera en CEF, Programa de Direcció General en EADA, Master en Programa d’Alta Direcció Empresarial en la UPF i Diplomat en Direcció i Gestió de la Innovació.

L’objectiu d’aquest webinar és conèixer que la transformació digital va més enllà de la tecnologia. La força disruptiva impacta a tota l’organització i és crític poder determinar exactament en quins aspectes del nostre negoci incideix la transformació digital per planificar i implementar els canvis necessaris a nivell estratègic i organitzacional.

En aquesta sessió es donarà a conèixer l’experiència del ponent en processos de transformació digital i com s’ha d’adaptar la proposta de valor, la cultura d’empresa, el talent i el lideratge d’equips amb exemples.

Comparteix aquest esdeveniment

Go to Top