Podoactiva, l’empresa líder en podologia i biomecànica, dins del pla d’expansió que escomet al llarg d’aquest any, ha obert clínica a Escaldes-Engordany (carrer Esteve Albert nº 9). L’espai de 200 metres quadrats està equipat amb la tecnologia necessària per fer estudis biomecànics de la marxa i la petjada i per fabricar plantilles personalitzades.

Aquesta tecnologia s’ha presentat aquest dimecres, 20 de setembre, realitzant un estudi biomecànic de la petjada a l’atleta Marcos Sanza. A la sessió ha estat present Josep Maria Missé, Secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Víctor Alfaro, director general de Podoactiva i podòleg del Real Madrid, el ciclista Àngel Vicioso, director de la Clínica Podoactiva Andorra i Eli Nieto, podòloga de la clínica.

“Estem molt satisfets de veure fet realitat el projecte de Podoactiva Andorra i de poder fer arribar la nostra tecnologia i els nostres tractaments al Principat dins del nostre pla d’expansió. Cada vegada més, la gent està prenent consciència de la importància de tenir cura de la salut dels seus peus i de revisar la seva manera de trepitjar per mantenir un estat de salut general òptim “, va apuntar Víctor Alfaro.

Per la seva banda, Ángel Vicioso, director de la Clínica Podoactiva Andorra, ha destacat que “la podologia és molt necessària, per a la salut en general, i en el cas concret dels esportistes, per prevenir lesions i millorar el rendiment”, i ha subratllat l’interès d’aquest nou espai a Andorra “tenint en compte la gran quantitat d’esportistes professionals establerts en aquests últims anys al país, i la gran afició a l’esport que hi ha”.

Estudis biomecànics i plantilles personalitzades

La clínica està dotada amb la millor tecnologia per al desenvolupament dels estudis de la marxa i la petjada seguint el protocol de Podoactiva i el mètode d’escaneig del peu d’alta precisió mitjançant el 3D Scan Podoactiva, patentat a nivell mundial, per a la prescripció de plantilles personalitzades.

Les sales de biomecànica estan dotades amb una cinta de córrer instrumentada per a l’anàlisi de la carrera i estudis de running, i disposen del sistema d’anàlisi Younext 4D, amb el qual es grava el gest esportiu dels pacients o la marxa en casos d’especial complexitat a través de sis càmeres d’alta definició.

Totes aquestes proves permeten realitzar diagnòstics amb dades òptimes del pacient i la màxima precisió i, en cas de necessitat, prescriure les plantilles personalitzades de Podoactiva. Aquestes plantilles es diferencien per adaptar-se de manera òptima a l’anatomia de cada peu gràcies a la presa d’un motlle de màxima precisió, al seu disseny per enginyers amb un software propi i per estar fabricades amb un aliatge exclusiva de materials.

La Clínica Podoactiva Andorra també compta amb gabinets de quiropòdia i sales de consulta per al tractament de patologies com fongs, ungla encarnada, peu diabètic o papil·lomes, entre d’altres.

Actua Actua
Author: Actua Actua