Una delegació andorrana encapçalada pel secretari d’Estat per la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, el director d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, la Directora de l’ADI Imma Jiménez, i la cònsol honorària d’Andorra per Califòrnia, Magda Marquet han estat convidats a la reunió anual del “Meeting of the Minds” a la ciutat de San Francisco, una plataforma d’intercanvi de coneixement que reuneix a creadors d’opinió, líders tecnològics i estrategues del sector.

L’edició d’aquest any ha reflexionat al voltant de la tecnologia aplicada a la sostenibilitat en l’entorn urbà. Els ponents d’aquest congrés provenen d’empreses desenvolupadores de tecnologies que interactuen de manera transversal per solucionar els problemes quotidians de les grans ciutats a través d’eines com el Big Data.

En el marc d’aquesta reunió anual, els convidats al “Meeting of the Minds” tenen l’oportunitat d’organitzar trobades de treball per tal de desenvolupar projectes i crear aliances.

La delegació andorrana ha tingut l’ocasió de reunir-se amb empresaris, periodistes i creatius del sector de la Tecnologia de la Informació, als quals han pogut explicar l’experiència de col·laboració amb el Massachussetts Institut of Technology. Alguns dels empresaris i inversors assistents s’han mostrat interessats a sumar-se a la iniciativa amb el MIT i els projectes relacionats amb el desenvolupament del Big Data a Andorra.