El Mountain Business Summit que se celebra l’11 i 12 de juny a Tarbes (França) reuneix experts en muntanya que aborden temes estratègics com el paper de l’energia hidroelèctrica en zones muntanyoses, el ciclisme com a actiu clau en el desenvolupament del turisme de muntanya, o la innovació com a motor de la indústria.

En aquest sentit, el director d’Actua Innovació, Marc Pons, ha participat a la taula rodona, ‘La resiliència de territoris de muntanya front als canvis climàtics”, on ha explicat com s’està abordant a Andorra aquesta qüestió i projectes com la Casa de la Muntanya i el Data Hub Nacional. En aquest sentit Pons ha assenyalat que “amb el projecte de Casa de la Muntanya, Andorra vol crear un espai on trobar solucions de forma conjunta entre l’administració pública, les empreses i els investigadors, als grans reptes de les zones de muntanya com pot ser el canvi climàtic”.

Actua també hi participa amb un estand on es mostren diversos projectes que es treballen al país i on es presenten les oportunitats de negoci a Andorra.