La directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI-Invest in Andorra), Judit Hidalgo, ha participat aquest dilluns, 18 de desembre, al programa “Ara i Aquí” de Ràdio Nacional d’Andorra.  En el decurs de l’entrevista que l’ha realitzat el director del programa, Àlex Lliteras, la directora de l’ADI ha avançat que de cara a l’any 2018, l’estratègia de l’oficina de desenvolupament i promoció econòmica d’Andorra també se centrarà en obrir noves oportunitats de negoci a països com Alemanya, Bèlgica i el Regne Unit.

Hidalgo també preveu presentar el proper mes de gener dos importants acords dels que es podran beneficiar els empresaris andorrans que vulguin operar a Espanya i a França. Els detalls es coneixeran en les properes setmanes.

Durant l’entrevista, la directora de l’ADI ha fet un repàs dels darrers esdeveniments on ha participat Actua, com la missió econòmica a Portugal, l’Smart City Expo World Congress, i també ha comentat el projecte de la Casa de la Muntanya que ja es treballa en col·laboració amb el Comú d’Ordino, l’Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA) i el Centre d’Estdudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA).

En aquest enllaç podeu recuperar l’entrevista sencera al programa Ara i Aquí.