El proper divendres 26 de novembre tindrà lloc al Teatre Les Fontetes de la Massana el GES X Andorra, la primera jornada professional presencial de eSports al Principat on es parlarà dels aspectes estratègics, de gestió i implementació de l’ecosistema, i també comptarà amb una part lúdica.

L’obertura de portes es farà a les 10h i tot seguit, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, i el director de Global Esports Summit, Antonio Lacasa, donaran la benvinguda als assistents.

A continuació començarà la taula rodona “Com construir un país eSports friendly”, moderada per la directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo i on participaran el secretari d’Estat de Diversificació Econòmica del Govern d’Andorra, Marc Galabert; el CEO Job And Play & For2play App, Sergi Segado; el Retail Màrqueting Director a Andorra Telecom, Carles Casadevall, entre d’altres.

Tot seguit, el CEO de Play The Game, Oscar Soriano, farà un plantejament pràctic d’un cas d’èxit d’una empresa en la seva aposta pels eSports.

També, el director de Getafe eSports, Andrés Tortarolo; i el responsable del Getafe eSports i Coliseum Gaming, Fabian Mario Minotto, presentaran el desenvolupament i el model de gestió del club de futbol madrileny.

Abans de les conclusions, que seran ofertes pel secretari d’Estat, Marc Galabert, se celebrarà una taula rodona, moderada pel director d’Esports Bureau, Rafael Espinosa, on intervindran, el head of eSports and Gaming d’Auren Spain, Emilio Hurtado; el Project manager de S2V, Marco Isengart Montouto; el founder & CEO de Five Media Clan, Roger Espuga i un representant de l’Automòbil Club d’Andorra.

A la tarda arribarà el torn de la part més lúdica de la jornada que consistirà en una sessió en directe de la lliga de videojocs d’Andorra, espais on testejar videojocs i experiències dels eSports.

Tota la jornada està obert al públic en general. Us podeu inscriure en aquest link: https://www.andorrabusiness.com/gesxandorra/

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.