Dimecres 4 d’octubre del 2023

Andorra Business, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç Indústria i Serveis, organitzen del 30 de gener a l’1 de febrer del 2024, una missió empresarial a Lisboa. Està enfocada a donar el màxim d’eines als participants per assolir un doble objectiu: Analitzar “in situ” les oportunitats d’inversió i comercials que poden oferir els lusitans, i rebre experiències i donar suport a la internacionalització de les empreses andorranes.

Durant la missió, s’ofereix a les empreses andorranes interessades formar part d’un programa grupal de visites a entitats i espais empresarials d’interès i també disposaran de l’opció que se’ls hi organitzi un programa de reunions individual segons els seus interessos a Portugal.

L’esdeveniment s’inscriu en el marc de les bones relacions bilaterals existents entre ambdós països tant en l’àmbit econòmic, com turístic i cultural. Aquesta missió estarà institucionalment encapçalada per la ministra de Presidència, Economia, Empresa i Habitatge, i presidenta d’Andorra Business, Conxita Marsol.

Les empreses interessades a participar han d’omplir el formulari que trobaran en el següent enllaç abans del 16 d’octubre.

Share This Story, Choose Your Platform!