El jurat de l’Andorra Sports Startups Challenge ha fet públic els nom dels 11 finalistes que opten a guanyar la segona edició d’aquest concurs d’startups impulsat per Andorra Recerca+innovació, Andorra Business i el Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC). Són aquests:

L’objectiu d’aquest concurs és identificar les solucions més disruptives i les últimes tecnologies arreu del món en els àmbits següents:

  • Millora de la seguretat i l’accessibilitat dels itineraris ciclistes.
  • Millora de la sostenibilitat i de l’impacte social en els esdeveniments esportius organitzats al país.
  • Millora de la implicació i experiència dels fans i consumidors per a esdeveniments esportius organitzats al país (abans, durant i després de l’esdeveniment).
  • Millora dels mètodes educatius mitjançant plataformes de gamificació.
  • Recopilació, visualització i anàlisi de dades per tal de crear un perfil 360º dels usuaris i turistes que visiten Andorra.

La final tindrà lloc el 25 de maig. Un d’ells serà seleccionat com a guanyador i hi haurà dues mencions especials. El jurat estarà format per experts en les àrees de tecnologia, esport, negoci, innovació, inversió, emprenedoria i finançament.

Share This Story, Choose Your Platform!

Andorra Business
Author: Andorra Business

Andorra Business és l’agència de promoció i desenvolupament econòmic d’Andorra. Impulsar sectors clau per a la diversificació de l’economia, captar i acompanyar la inversió estrangera i local, donar suport a les empreses andorranes per ser més competitives, i facilitar l’aterratge al país de noves empreses, són algunes de les nostres prioritats.