El Centre de Congressos d’Andorra la Vella és l’escenari del 23 al 28 de maig de la 68a edició del Congrés Mundial de la FIABCI, la principal organització mundial del sector immobiliari, amb la presència confirmada de més de 500 assistents de 45 països, i que compta amb la col·laboració d’ACTUA.

Aquest any la vintena de ponències i taules rodones del congres versaran sobre la intel·ligència aplicada a l’urbanisme i a les ciutats (Smart City & Smart Building).

El divendres 26 es donarà el tret de sortida oficial de l’esdeveniment, amb la cerimònia d’obertura a càrrec del cap de Govern, Toni Martí, la inauguració de les ponències tècniques a càrrec del cèlebre arquitecte i dissenyador francès, Jean Nouvel, i la conferència inaugural a càrrec del secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, entre d’altres actes.

Destacar també la taula rodona que es durà a terme el mateix divendres 26 i que tractarà temes al voltant de les Smart Cities, on participarà el director de la fundació ActuaTech, Yann Baucis, que presentarà els projectes que s’estan duent i es duran a terme al Principat en matèria d’innovació i Smart Country.

68à edició del Congrés Mundial de la FIABCI es un més dels nombrosos esdeveniment, fires i congressos que acollirà aquest 2017 el Principat d’Andorra i que mostren la capacitat i la voluntat del país per trobar nous sectors de creixement i de diversificació econòmica.

Actua Actua
Author: Actua Actua