El consell d’administració d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) ha aprovat aquest dijous, 7 de setembre, el nomenament de Judit Hidalgo com a nova directora de l’entitat. La incorporació a l’oficina de desenvolupament i promoció econòmica d’Andorra, emmarcada dins la Iniciativa Actua, tindrà lloc el proper mes d’octubre.
 
Judit Hidalgo és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i té una experiència de més de 20 anys a oficines de promoció del comerç internacional i inversions. Des del mes d’abril de 2015 liderava la Unitat d’Internacionalització i Inversions d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya. Aquesta entitat, entre d’altres funcions, és l’encarregada de fomentar la internacionalització i la innovació empresarial a Catalunya.
 
Des de 2004 fins a principis de 2015 va ser la directora de l’Oficina de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya a Sydney, promovent oportunitats de negoci als mercats d’Austràlia i Nova Zelanda. Anteriorment va treballar com a consultora a l’oficina comercial del Consolat de Canadà de Barcelona, identificant oportunitats per introduir productes i serveis canadencs.
 
L’any 2001 va ocupar el càrrec de subdirectora d’exportacions de Natura Bissé. També ha estat directora de l’Oficina de Comerç i Inversions de la Generalitat de Catalunya a Londres de 1998 a 2001, període que li va donar una profunda comprensió dels mercats, la cultura i la forma de fer negocis als mercats anglosaxons. Va iniciar la seva carrera professional l’any 1996 com a consultora a la seu d’ACCIÓ a Barcelona.