Alumnes que formaven part de l’equip guanyador de la segona edició del projecte Tàndem han visitat aquest divendres, 22 de juny, les instal·lacions del Barcelona Tech City de la mà d’Actua.

Els estudiants del centre de Formació Professional d’Aixovall, han pogut conèixer aquest hub tecnològic ubicat molt a prop del Port de Barcelona, on han pogut interactuar i descobrir part de les startups que conviuen i treballen a l’espai. En el decurs de la seva visita, els joves també han pogut visitar l’espai d’Actua dins de les instal·lacions, fruit de l’acord entre l’entitat barcelonina i l’agencia de promoció econòmica del Principat signat el passat mes de gener, i on actualment treballen emprenedors d’empreses andorranes com Scential i BTC Assessors. L’espai és gratuït per als professionals andorrans.

La segona edició del projecte Tàndem

Els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall van haver de fer front als reptes plantejats per les tres empreses: Dermandtek volia conscienciar la població sobre la prevenció i la necessitat de fer revisions per prevenir el càncer de pell; Hotels Plaza, oferir una experiència regal personalitzada als seus clients; i Inlingua proposava la creació d’un projecte atractiu d’immersió lingüística durant els mesos de juliol i agost adreçat a adolescents.

Finalment, d’entre els cinc projectes finalistes, el guanyador plantejava la creació d’una aplicació i un sistema de punts de fidelització que permet al client gaudir d’avantatges i activitats exclusives en les instal·lacions de l’hotel, donant resposta al repte plantejat per Hotels Plaza.

La segona edició del projecte tàndem va presentar diverses novetats respecte a la prova pilot del 2017, en la que van participar 11 alumnes, dirigits per cinc docents, i amb la implicació d’una única empresa. Aquest 2018 el projecte s’ha consolidat i ha implicat la totalitat dels alumnes del Centre de FP (61), tutelats per 11 professors, i han treballat reptes plantejats per tres empreses.
 

Obert el termini perquè les empreses puguin presentar candidatura a la tercera edició de Tàndem