Actua i l’ambaixada d’Andorra han participat aquest dimecres a la 12a edició del Fòrum Portugal Exportador 2017 que ha tingut lloc a Lisboa. L’esdeveniment estava adreçat a aquells que volen diversificar els seus mercats d’exportació i a les petites i mitjanes empreses que estan donant els seus primers passos en els mercats internacionals. Des d’Actua s’ha aprofitat per fer contactes de professionals de sectors vinculats amb les energies renovables, l’agroalimentari, les telecomunicacions i l’educació. El president de Portugal, Marcelo Rebelo de Sousa, acompanyat del president de Cap Verd, Jorge Carlos Fonseca, han visitat la delegació andorrana.
 
La finalitat d’aquesta edició del fòrum ha estat diversificar els mercats d’exportació i enfortir la relació entre les entitats del sector i reforçar les habilitats exportadores. En un sol dia i en un sol lloc, els participants han tingut l’oportunitat de consolidar idees i rebre nous incentius. L’esdeveniment s’ha tancat amb 1.500 participants, 34 ambaixades, 10 oficines de consultoria, 15 cambres bilaterals i portugueses de comerç i 120 ponents nacionals i internacionals, 18 tallers, 32 cafès temàtics i 120 ponents nacionals i internacionals. 

Missió econòmica Portugal-Andorra 

D’altra banda, aquest dijous també se celebrarà a Lisboa una missió econòmica entre autoritats i empresaris portuguesos i andorrans que tindrà lloc a la seu de l’Agència per a la Inversió i el Comerç Exterior de Portugal (AICEP). En aquest seminari empresarial participarà el ministre d’Economia, Competitivitat i Innovació d’Andorra, Gilbert Saboya, i l’administrador executiu de l’AICEP, António Silva, entre d’altres. La trobada està organitzada pel Govern d’Andorra, Actua, la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra (CCIS) i AICEP.

Actua Actua
Author: Actua Actua