El cèlebre arquitecte i dissenyador francès, Jean Nouvel, serà l’encarregat d’obrir les ponències tècniques del 68è Congrés Mundial FIABCI, que tindrà lloc del 26 al 28 de maig al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, i que compta amb el suport d’ACTUA.

L’esdeveniment comptarà amb una vintena de ponències i taules rodones que versaran sobre la intel·ligència aplicada a l’urbanisme i a les ciutats.

La cerimònia d’obertura anirà a càrrec del cap de Govern, Toni Martí; del president de Fiabci Internacional, Kirkor Ajderhanyan, i del president de Fiabci Andorra, Jordi Ribó. La conferència inaugural anirà a càrrec del secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé.

La temàtica del Congrés, ciutat intel·ligent i construcció (edificis) intel·ligent (Smart City & Smart Building) es pot aplicar a moltes dimensions de l’urbanisme, de l’arquitectura, de l’energia i per extensió, del sector immobiliari. És per això que les conferències tindran un interès especial per a tots els assistents, professionals de diferents camps, tots ells relacionats amb la matèria.

Consulta el programa

Actua Actua
Author: Actua Actua